Balonul perfect (P)

Cand planuiti o petrecere de aniversare fabuloasa, un eveniment precum o nunta sau botez, sau deschiderea magazinului personal, este timpul sa sarbatoresti ocazia asa cum trebuie, cu foarte multe baloane si un decor pe masura. Fie ca doriti sa atrageti toate privirile prin evenimentul dvs., sau doriti ceva eficient, simplu si intim, puteti obtine viziunea pe care o aveti in minte cu baloanele potrivite. Acestea pot fi achizitionate de la magazinul Balloons Shop. Cu atat de multe culori, stiluri si modele diferite disponibile, exista optiuni nelimitate din care sa alegeti. Pentru a afla mai multe despre diferitele baloane de petrecere disponibile la acest magazin, cititi mai departe!

Balonul perfect

Latex – Adesea confectionate din latex natural si reciclabil, sunt cunoscute si ca baloane de petrecere si sunt foarte populare pentru toate tipurile de evenimente. Baloanele din latex pot avea mesaje si chiar imagini imprimate pe ele, ceea ce le face ideale pentru sarbatorile de toate genurile. Cu atat de multe dimensiuni si forme diferite, puteti alege dintr-o varietate mare de articole pentru a le gasi pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Folie – Adesea numite si baloane Mylar, aceste baloane pot fi lucioase, aproape ca oglinda, finisate, modelate si dimensionate mai multe moduri diferite. Sunt literalmente mii de stiluri cu multe personaje, sau baloane cifre sau litere disponibile pentru clienti tot timpul. Aveti astfel o flexibilitate nesfarsita in ceea ce priveste formele, dimensiunile si optiunile de culoare. Create din foi de nailon care pastreaza foarte bine heliul, aceste baloane sunt usoare si de lunga durata. Cu o suprafata stralucitoare, aceste baloane litere sau cifre atragatoare pot avea imprimate imagini si modele, ceea ce le face perfecte pentru petreceri si alte tipuri de evenimente. Adica, puteti alege baloane pentru aniversari, pentru petreceri de botez sau pentru petrecerea de 1 an, pentru majorat, pentru diverse evenimente speciale (Ziua indragostitilor, cerere in casatorie, intampinarea noului nascut, pentru evenimente in corporatii etc.).

Folositi-le si cu alt scop. Baloanele sunt decorative, sigur, dar pot fi utile. Iata cateva idei pentru a folosi baloanele si cu alt scop:

Folositi-le ca etichete de loc! Umpleti-le cu heliu, legati si etichetati pe capatul panglicii si legati-le de scaune. Oamenii vor sti exact unde sa se aseze si apoi pot pleca cu balonul acasa, ca amintire.

Sau, folositi-le ca etichete pentru cadou. Puteti face cadouri de Craciun, de exemplu, si, in loc de etichete, prindeti baloane umplute cu heliu, pe care sa scrieti numele persoanei careia ii este destinat darul respectiv.

Chiar doriti ca baloanele sa fie perfecte? Personalizati-le! Balloons Shop va ofera un asemenea serviciu de personalizare. Se pot imprima cu orice mesaj, nume, varsta sau diverse elemente specifice petrecerii, preferatele sarbatoritilor. Acestea pot insoti un cadou, indiferent de ocazia sarbatorita. Baloanele sunt livrate dezumflate si vor avea inclusa codita de rafie necesara pentru legarea baloanelor. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa le umflati si apoi sa va bucurati de petrecere. Odata umflate cu heliu, baloanele plutesc pana la 3 saptamani, fiind confectionate din folie metalizata rezistenta.

Mai multe detalii despre personalizare, dar si despre orice tip de baloane puteti vedea pe site-ul baloane-personalizate.ro.