Cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Au trecut 10 ani de când sunteți căsătoriți. 10 ani minunați, în care ați fost mereu aproape unul de celălalt și în momentele frumoase, dar și în situațiile dificile și neplăcute. Toate întâmplările prin care ați trecut v-au consolidat relația și v-au întărit dragostea ce v-o purtați. Și ați ajuns aici, la 10 ani de la momentul în care v-ați spus ,,Da” în fața Domnului. Un moment minunat, ce trebuie sărbătorit.

Dar probabil, deși ar trebui să fi încântat/ă de acest moment, o întrebare te frământă și nu îți dă pace de câteva zile, poate chiar săptămâni: ,,Ce cadou să cumpăr cu această ocazie?” În 10 ani de căsătorie ai folosit majoritatea ideilor pe care le aveai, cumpărând cadouri la fiecare sărbătoare sau aniversare din familie, iar acum ai rămas în pană de idei. Poți să renunți la teamă. În acest articol vei afla câteva idei de cadouri pe care le poți oferi cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie.

Cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Important de știut este că cu această ocazie, nu trebuie să impresionezi prin cantitatea sau valoarea cadoului, ci prin gest, prin simbolul acestuia. Mai mult decât orice, trebuie să fie vorba de un cadou de suflet. Așa că, acesta este momentul ideal pentru a îți pune în practică cele mai originale idei.

Realizează o felicitare, în care să îi scrii tot ce apreciezi la el/ea, fie că e vorba de calități sau defecte, arătă-i cât de special/ă este el/ea pentru tine. Poți să îi aduci aminte de cele mai frumoase amintiri, care vă au drept protagoniști, să îi compui versuri. Joacă-te, îmbină creativitatea cu lucrurile pe care știi că le adoră. În acest fel, rezultatul final nu poate să fie altfel decât pe placul partenerului tău.

Apoi, ai putea face o rezervare la un restaurant luxos pentru a lua cina împreună. Măcar pentru o seară puteți să vă permiteți acest lucru și să lăsați alte griji deoparte.

Dacă buzunarul nu vă permite puteți face rezervare la un restaurant oarecare sau chiar poți să îi dai întâlnire soțului/soției tale în locul în care v-ați întâlnit prima dată sau în locul în care v-ați dat primul sărut, în funcție de care loc are o însemnătate mai mare pentru voi.

Pentru ca lucrurile să fie și mai originale și mai spontane, ai putea ca tu să lipsești toată ziua de acasă și să mergi la cel mai bun prieten sau la cea mai bună prietenă acasă pentru a te pregăti și pentru a te aranja. În acest fel, vă veți simți din nou ca în acele zile ale adolescenței când abia așteptați să ieșiți pentru a vă întâlni unul cu celălalt.

La întâlnire, comportați-vă din nou ca doi copii, râdeți, faceți lucruri nebunești și uitați măcar astăzi că sunteți adulți. Toate acestea vă vor aduce un plus de prospețime în relație, în sentimente și vă vor reaminti de ce v-ați îndrăgostit unul de celălalt.

Dar toate aceste lucruri: adresarea de cuvinte frumoase, comportamentul și glumele adolescentine, gesturile de afecțiune și spontaneitatea ar trebui să nu lipsească nici în zilele de după aniversarea a 10 ani de căsătorie. Sărbătoriți fiecare zi în care sunteți alături unul de celălalt, pentru că magia ce există între voi merită sărbătorită și nu risipită.