Cauti o vitrina frigorifica? Bexon.ro este solutia! (P)

In cazul in care ne-am deschis un magazin alimentar recent sau un bar va aparea necesitatea existentei unui spatiu in care sa stocam bauturile astfel incat acestea sa fie vizibile de catre posibilii clienti. Acesta trebuie sa fie spatios astfel incat sa poata intra cat mai multe produse racoritoare sau bauturi alcoolice in acel magazin. De asemenea acesta va trebui sa mentina temperatura bauturilor la o temperatura optima astfel incat clientii barului sa fie multumiti de bauturile oferite de noi, pentru ca un client multumit va atrage de la sine alti clienti, si astfel vom avea un profit mai ridicat. De asemenea putem expune anumite alimente in aceste vitrine frigorifice.

In aceasta situatia este nevoie sa achizionam mai multe vitrine frigorice, acestea  permitand montarea lor in spatii care sa fie cat mai vizibile clientilor. Iar unele dintre cele mai de calitate vitrine se gasesc pe bexon.ro, acestia avand o gama variata de produse, de cea mai buna calitate, si la preturi avantajoase. Cumparand o astfel de vitrina profesionala putem stoca bauturi sau alimente astfel incat sa ne asiguram ca ele vor fi la vederea clientilor nostri. Intrand pe site-ul acestora putem gasi produsele dorite in domeniul ospitalitatii. Vitrinele de la bexon au o capacitate de 325 de litri si o temperatura de functionare intre 0 si +10 grade.

Aceasta companie s-a format in anul 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. Acestia ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajilor si accesoriilor profesionale. In functie de nevoile noastre ei vor adapta oferta la nevoile noastre. De asemenea ei ofera si traininguri specializate pe utilaje, de asemenea acestia vor transporta utilajele la locatiile noastre, si le vor monta. In cazul in care apare o defectiune, nu trebuie sa ne facem griji deoarece acestia ofera si servicii de mentenanta, astfel incat noi sa putem sta linistiti. Tot ei colaboreaza cu 239 de parteneri din Europa, Asia si America. In cazul in care vrem mai multe detalii putem intra pe site-ul lor si ii putem contacta prin adresa de mail afisata acolo sau prin numarul de telefon.

Aici putem procura si vitrine de ingrediente, in cazul in care avem un restuarant, pentru a ne asigura noua comoditate, si clientii sa isi poata alege ingredientele dorite pentru mesele lor. De asemenea pentru produsele la care este nevoie sa fie mentinute la o temperatura mai mica de 0 grade acestia ne oferta dulapuri de congelere. Astfel produsele noastre care necesita sa fie congelate nu se vor altera.

Printre partenerii acestora se afla hoteluri, magazine alimentare, restaurante, catering, macelarii, carmangerii, patiserii. Durata de livrare a produselor dorite este una relativ scurta deoarece acestia stiu cat de important este pentru afacerea noastra ca noi sa primim cat mai rapid produsele, astfel incat a nu fim nevoiti sa ne oprim activitatea. De aemenea ste avantajos ca acestia ofera traininguri pe utilajele lor astfel incat noi sa stim sa folosim utilajele si sa evitam astfel defectarea neintentionata a acestora. Tot ce trebuie sa facem este sa intram pe site-ul lor si sa lu legatura cu ei prin una dintre modalitatile afisate acolo.