Cel mai bun telefon în 2019

Atunci când vine vorba de a alege cel mai bun telefon din 2019 va fi vorba cam de aceeași producători care se bat pentru acest loc în fiecare an. Telefoanele care mi-au atras atenția în 2019 sunt Samsung Galaxy S10+, Huawei P30 Pro, Pixel 3 Lite și Nokia 9.

Cel mai bun telefon din 2019

Trebuie să recunosc faptul că seria telefoanelor Samsung Galaxy este preferata mea și am bifat multe modele de la S3 până acum, dar ceea ce mi se potrivește mie s-ar putea să nu vi se potrivească și vouă și tocmai din acest motiv nu avem doar un singur producător de telefoane în lume.

Nokia 9 vine cu cinci camere pe partea din spate și bate câteva recorduri la capitolul acesta, dar trebuie să așteptăm să vedem și dacă sunt folositoare la ceva și ce funcție va primi fiecare dintre ele.

De exemplu, în cazul Samsung Galaxy S10+ este vorba de trei camere pe spate care te vor ajuta să faci fotografii cât mai bune prin faptul că se completează una pe alta și fiecare are propria funcție specială. Prima este ultra wide care are un unghi de cuprindere mult mai mare decât camera principala, iar cea de-a doua cameră suplimentară vine cu o lentilă de zoom care mărește imaginea, în mod optic, de două ori.

Pixel 3 Lite vine cu promisiunea că va avea cea mai bună cameră principală de pe piață și cam cu declarația aceasta dorește să plece la războiul vânzărilor cu Samsung și Huawei.

Despre Huawei P30 Pro nu știm prea multe în momentul de față, dar va cântări mult scandalul în care a fost implicată firma în ultimul timp, dar și succesul pe care l-a avut Huawei P20 Pro în 2018. Acum rămâne de văzut cine va câștiga.

Acestea sunt, în opinia mea, telefoanele care vor ocupa primele locuri în vânzari în anul 2019. Cred că ați observat deja că nu am inclus în această listă nici un telefon pliabil deși au fost deja lansate două modele, unul de către Samsung și celălalt de Huawei. Motivul pentru care nu le-am introdus și pe acestea în listă este acela că, în opinia mea, tehnologia cu telefoane pliabile este abia la început și utilizatorii care se uită la buzunar înainte de a cumpăra ceva vor prefera să aștepte modelele mai finisate și mai accesibile ca pret înainte de a face o achiziție.