Cele mai căutate haine de primăvară

Primăvara bate la ușă și a venit și timpul să făcem câteva schimbări în garderobă, să punel deoparte gecile voluminoase, blănurile și alte astfel de obiecte vestimentare care ne-au ajutat să trecem peste iarna cea friguroasă și scoatem la înaintare jachetele, trench-urile și vestele.

Cele mai căutate haine de primăvară

Jacheta de piele

Tipică, clasică, extrem de necesară! Versatilă ca niciuna alta, jacheta de piele ar putea da plusul de coolness de care orice ținută are nevoie. Se găsește, probabil, în orice magazin, așa că dacă sunteți în căutare de una, cu siguranță o veți găsi. Prețurile sunt variate, de la 179 de lei, și până la câteva mii de euro, dacă vorbim de o piesă statement, semnată de vreo casă de modă celebră.

Bomber Jacket de satin

Se încadrează în trendurile cool din acest moment. E și ea foarte versatilă, căci o poți potrivi atât la un outfit elegant, cât și la unul sport. Iar dacă se-ntâmplă să aibă imprimeu floral, cu atât mai bine, căci acesta este al doilea trend cool al anului.


answear.ro


 

Jacheta de piele cu imprimeu floral

Și dacă tot am vorbit de jachete de piele, dar și de imprimeu floral, m-am gândit să v-o arăt pe aceasta: jacheta care le are pe amândouă! E drept, aceasta de față e Gucci, așa că e puțin probabil să avem șansa de o achiziționa, mai ales că prețul ei se ridică pe la 10.000 de dolari. Însă, la cât de ”întreprinzător” sunt românii, mă gândesc că sigur s-ar regăsi astfel de jachetă în magazinele locale. Spor la scotocit!

Sugestie! În plus, dacă nu e de găsit, puteți oricând să achiziționați una simplă și să aplicați chiar voi ținte și inserții de material floral. Sunt sigură că sunt zeci de tutoriale pe Youtube despre cum să faci asta.

Jachetă de catifea

Vă vorbeam acum câteva săptămâni despre botinele de catifea. Now, obsesia de catifeaua lovește din nou! Am găsit această jachetă de catifea la care nu mă pot opri din visat.

Jachetă din piele întoarsă

Nu știu ce mai e afară acolo, dar asta pare să fie visul oricărei femei. Costă, probabil, în jur de 200-300 de dolari, însă uitați-vă la ea cât e de drăguță! Plus că merge cu orice.