Cele mai căutate parfumuri în 2019 | Guest post

Am descoperit că multe dintre parfumurile mele dragi se află printre cele mai căutate parfumuri în 2019. Mi se întâmplă des să leg un miros de o amintire dragă. Asta, mă face, de regulă, să cumpăr iar și iar unele parfumuri, deși, desigur, și mie îmi place să descopăr cât mai multe esențe noi. Le cumpăr imediat cum s-au terminat, căci simt că mă reprezintă și că de fiecare dată când mă dau cu ele mă duc cu gândul la un moment.

Cele mai căutate parfumuri în 2019

Calvin Klein

L-am mirosit prima oară la prietena mea și mi-a plăcut. Dar ce spun eu, mi-a plăcut atât de mult încât l-am cumpărat și eu. Mă dădeam cu el în fiecare zi, înainte să plec spre facultate. Așa se face că ori de câte ori mă dau cu parfumul ăsta mă duce cu gândul la ultimul an de facultate, la escapadele în parcul de lângă și la alte amintiri cu iz adolescentin.

Guess

Pe acesta l-am descoperit de curând. Pur și simplu, nu mă pot sătura de el. Este un parfum cu note florale și lemnoase, cam dulce, ce-i drept, însă care m-a cucerit instant. Iar faptul că-l găsesc pe acest site la prețuri modice, e un plus pentru care îl tot achiziționez.

Paco Rabanne

Și al său ”Lady Million”. Și iubirea față de acest parfum datează de ceva ani. L-am primit, inițial, într-o versiune mini, însă mi-a plăcut atât de mult încât a doua zi m-am dus să-mi achiziționez variantă extinsă. Recunosc, eu folosesc mult parfum, de regulă, însă în cazul acestuia nu trebuie să pulverizez decât o dată pentru a-l simți cel puțin jumătate de zi.

Nina Ricci

Dragostea mea pentru Nina Ricci datează încă din 2006. Desigur, prin ianuarie 2013 au schimbat versiunea inițială, cu una și mai fructată, însă eu am rămas fidelă. Și acest parfum persistă și n-are nevoie de pulverizare excesivă, căci este unul foarte dulceag.

Guest post by Anne Marie