Cum mi-am imbunatatit volumul de lucru in fabrica (P)

Totul a inceput in urma cu doi ani cand am decis a imi deschid propria afacere cu dulceata produsa chiar de catre familia noastra. La inceput afacerea s-a dezvoltat la scara mica, insa dupa cateva luni oamenii au inceput sa indrageasca produsele noastre iar cererea a fost din ce in ce mai mare. Asta ne-a determinat sa deschidem o mica fabrica unde putem face dulceata dupa retetele familiei. Asa am ajuns sa aprovizionam marile supermarket-uri din Romania. Insa, nu-i munca usoara sa faci tone de dulceata pe luna, mai ales cand trebuie sa transporti paletii in camioane pentru a fi distribuita marfa.

Acest lucru ne-a impins sa apelam la site-ul depozituldestivuitoare.ro, un furnizor de incredere care ofera o gama destul de vasta cu stivuitoare.

De pe site-ul lor am cumparat un motostivuitor Nissan capabil sa mute si sa ridice o capacitate de 3000 de kg. Am decis sa aleg un astfel de motostivuitor deoarece motostivuitoarele Endress Power ofera sisteme performante cu utilizare facila si asigura transportul incarcaturilor intre 2 si 3.5 tone. Seria de motostivuitoare cu combustie interna ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Motostivuitorul este dotat cu un motor GPL Nissan, avand un consum redus de combustibil, o durata de viata ridicata, cu costuri de intretinere minime. Maneta de comanda hidraulica si pedalele localizate perfect, pentru un confort sporit al operatorilor.

Pentru cei interesati trebuie sa stie ca sunt doua tipuri de stivuitoare:

-manuale

-electrice

Modelele de stivuitoare manuale sunt actionate manual, atat pentru deplasarea, cat si pentru ridicarea sarcinilor.

Acestea permit ridicarea de sarcini de pana la 2,5 tone pana la inaltimi de maxim 1.5 metri.

In cazul unui stivuitor manual, controlul acestuia se realizeaza cu ajutorul unor parghii care actioneaza direct supapele hidraulice prin intermediul manerului de control si / sau pedalei.

Aceste stivuitoare se caracterizeaza printr-o manevrabilitate ridicata ce recomanda aceste echipamente pentru diferite depozite.

Costurile intretinerii unui stivuitor manual sunt reduse fiind ideal pentru exploatarea in depozite sau spatii comerciale care nu necesita activitate intensiva de ridicare si transport a sarcinilor grele.

Modelele de stivuitoare electrice asigura ridicarea sarcinii motorizat, cu ajutorul unui motor electric alimentat cu acumulatori.

Unele modele de stivuitoare electrice sunt echipate si cu motor pentru deplasare si pot fi prevazute cu posturi pentru operatori (aceste posturi asigura controlul echipamentului si sustinerea operatorului in timpul deplasarii).

Un stivuitor electric poate realiza operatiuni de ridicare a sarcinilor de pana la 3 tone la inaltimi de maxim 3 metri.

Controlul unui stivuitor motorizat electric se realizeaza electric, prin utilizarea unor parghii controlate cu ajutorul unor butoane pozitionate pe un panou de comanda sau pe manerul de control.

Costul intretinerii unui stivuitor electric este mai ridicat decat in cazul unui stivuitor manual si presupune timpi de stationare a stivuitorului pentru incarcarea acumulatorilor.

Site-ul depozituldestivuitoare.ro este locul ideal de unde poti sa cumperi un motostivuitor pentru afacerea ta, deaorece sunt reprezentanti oficiali ale brand-urilor renumite in acest domeniu. Achizitionand un motostivuitor vei face o investitie pe viata pentru afacerea ta!