Cum să faci bani pe net | Guest Post

Acum cativa ani vedeam oportunitatea de a face bani pe internet online, lucrand de acasa doar cateva ore, o mare poveste de marketing folosita de cei care vor sa-mi ia banii din buzunar pentru informatii impachetate sub forma de cursuri, carti electronice sau diverse programe si aplicatii.

Am incercat cateva zeci de oportunitati de a face bani online din curiozitate, in prima faza, apoi din necesitate.

Sunt foarte multe povesti care circula pe internet si care iti vor goli toata ziua de minutele pretioase pe care le ai la dispozitie, si daca esti destul de naiv, iti vor goli si buzunarele de bani. Nu uita niciodata, ceea ce este prea frumos ca sa fie adevarat nu merita atentia , timpul si banii tai. Citeste carti si infromeaza-te corect, doar asa vei deveni suficient de intelept pentru a nu fi pacalit pe banii tai.

BANI PE NET DIN AFILIERE

Personal, cele mai bune rezultate le-am avut dupa ce am investit in mine si am invatat cum sa fac afiliere in mod corect, din toate punctele de vedere. Am studiat carti, am partiipat la cursuri online si am petrecut multe ore pe internet incercand, testand practc cum sa accesez si eu internetul profitabil.

Momentul in care am inceput sa cresc cifrele castigurilor generate a fost atunci cand am inteles ca nivelul de valoare originala pe care o ofer este direct proportional cu numarul de zerouri al comisioanelor incasate.

Unul din motivele pentru care am cautat mereu oportunitati de a-mi rotunji veniturile este dorinta profunda de a oferi familiei si copiilor mei un nivel de trai decent si o educatie pe masura.

BANI PE NET DIN MAGAZIN ONLINE

Un raft plin de produse pe care-l afisezi in internet milioanelor de clienti care pot intra in magazinul tau chiar daca tu dormi. Nu exista nici o limita in a-ti etala imaginatia in acest domeniu iar detaliile pe care le poti utiliza pentru dotarea magazinului sunt nelimitate. Exista platforme gata constuite pe care le poti administra foarte usor. Platforma recomandata de mine este usor de administrat , posibil de utilizat in mod gratuit cu anumite limite.

Ai la dispozitie chiar un consultant dispus sa te ajute in primii pasi pentru a pune produsele in magazin si pana la promovarea lui in online.

BANI PE NET DINTR-UN BLOG DE NISA

Blog-ul este un jurnal online cu continut actualizat periodic. Marele avantaj al unui blog cu continut original de calitate este faptul ca motoarele de cautare, una din cele mai mari surse de clienti, iubesc blogurile.

Nu fii tentat sa gandesti ca tu nu stii sa scrii sau habar nu ai ce inseamna administrarea unui blog. Tot pe google gaseti o gramada de informati referitoare la acest domeniu care te pot ajuta asa cum m-au autat si pe mine. Acum doar cativa ani habar nu aveam cum sa creez continut original pe internet. Acum invat cotinuu si sunt foarte pasionat de acest domeniu.

BANI PE NET IN MOD CREATIV

Creativitatea zace in fiecare individ la fel cum zaharul sta pe fundul unei cesti de cafea. degeaba este acolo daca nu este amestecat constant pana se dizolva. asa este fiecare om de pe pamant. Creativitatea zace in el pana cand este descoperita si valorificata.

Gandeste-te la ce te asioneaza, ce te face sa vibrezi de bucurie si incearca sa impartaseti online creativitatea ta in acel domeniu.

Vei decoperi ca esti mult mai mult decat ai for obligat sa crezi ca nu esti.

BANI PE NET DIN DIVERSE OPORTUNITATI

Pe langa cele enumerate mai sus exista o avalansa de oportunitati de care poti profita online despre care voi scrie mai multe in urmatoarele articole.

Articol scris de Laurențiu Matei