Cum sa-ti cresti imunitatea intr-un mod natural (P)

Studiile arata ca 4 din 5 oameni se confrunta cu o imunitate scazuta. Dar ce este de fapt imunitatea?

Imunitatea reprezinta capacitatea de autoaparare a corpului si a celulelor. Atunci cand acesta sufera de un deficit de minerale si vitamine sunt intrerupte partial sau total anumite functii. Totodata, corpul nu mai are puterea de a face fata provocarilor zilnice si de a lupta impotriva unor virusi si bacterii ce duc la aparitia anumitor boli. Oamenii de stiinta sunt de parere ca varsta este un atribut extrem de important, o imunitate scazuta este cel mai des intalnita la copii si batrani.

De aceea, daca ne imbolnavim prea des si prea usor sau ne simtim deseori mult prea obositi sau lipsiti de energie, de vina poate fi scaderea imunitatii.

Asadar, cresterea imunitatii ar trebui sa fie o prioritate pentru noi toti, iar astazi iti voi spune cum procedez eu pentru a ma mentine in forma la acest capitol.

Ce sa faci pentru cresterea imunitatii?

De curand am descoperit complexul Imunix, un complex natural bazat pe extracte de spirulina si drojdie de bere, si Seleniu. Imunix contribuie la cresterea imunitatii prin multiple efecte benefice: are efect antioxidant puternic, detoxifiaza si energizeaza organismul. In plus menține sanatatea pielii si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Este de asemenea bogat in vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a organismului chiar si in conditii de solicitare maxima si stress intens. Cu ajutorul sau am scapat de starile generale de rau, slabiciune si oboseala si nu am mai racit la fel de des.

De asemenea, stilul de viata joaca un rol extrem de important. Un corp epuizat fizic si psihic este mai expus unor probleme, fata de un corp care are parte zilnic de miscare. Minim 30 minute de activitate fizica (sport, plimbari etc) pot fi suficiente pentru a avea un stil de viata sanatos si fara probleme de imunitate.

Totodata si alimentatia contribuie la mentinerea in forma. Din alimentatie iti poti lua o serie de vitamine si minerale pe care corpul le poate absorbi cu usurinta. Insa, corpul are tendinta de a elimina si de a consuma o parte din resurse pentru derularea proceselor de baza. De aceea, iti recomand sa te orientezi si catre suplimente naturale alimentare pentru cresterea imunitatii asa cum este Imunix.