Formatie sau DJ pentru nunta ta?

Formatie sau DJ pentru nunta ta? aceasta e intrebarea. Muzica poate asigura sau nu reusita unei nunti. Cea mai buna alegere este o formatie care se pricepe sa interpreteze cat mai multe stiluri, multumind astfel cat mai multi dintre invitati.

Formatie sau DJ pentru nunta ta?

Cereti recomandari prietenilor!

Este foarte important sa aveti referinte bune despre muzicantii pe care doriti sa fie responsabili de atmosfera nuntii voastre. Uneori, filmuletele de pe Internet nu sunt suficiente pentru a va face o impresie reala si obiectiva, pentru ca este important sa stiti cam care este prestatia lor pe intreaga perioada a evenimentului, care este stilul muzical care ii reprezinta cel mai bine si care sunt punctele lor forte.

Inainte de a semna un contract cu muzicantii asupra carora te-ai hotarat, discuta cu acestia detalii de genul : ora pana la care se obliga sa cante, fa-le cunoscute preferintele voastre muzicale ( inclusiv melodia pe care doriti sa incepeti seara ), genul muzical pe care doriti sa se puna accent in functie de tematica aleasa pentru nunta voastra.

Formatie sau DJ?

Un avantaj al alegerii unui DJ ce va oferi fondul muzical pentru nunta este acela, ca de cele mai multe ori acestia sunt persoane tinere, dinamice, care dispun de echipamente performante si pot oferi un playlist pentru nunta compus din melodiile preferate in interpretarea lor originala. Trebuie sa fiti totusi atenti … pentru a fi un DJ bun nu inseamna ca este suficient o aparatura performanta. Acesta trebuie sa stie sa mentina nuntasii pe ringul de dans, sa observe spre ce muzica inclina invitatii, sa stie sa schimbe melodiile la timp si sa refuze cu tact avalansa de cereri venite din partea invitatilor. Un DJ bun simte ce se intampla pe ringul de dans. Stabiliti cu DJ-ul ales ce melodii ati dori pentru anumite momente ale nuntii, ca acesta sa stie clar ce are de facut.

Pe de alta parte, componentii formatiilor live pentru nunta sau lautarii, cunosc foarte bine traditiile și obiceiurile. Ei va vor insoti pe tot parcursul nuntii si vor smulge lacrimi de emotie la pregatirea miresei.