Idei de cadouri pentru nuntă

Cum iarna este pe sfârșite și se apropie în pași rapizi primăvara, iar mai apoi preaiubita vară, vei avea de furcă cu un alt gen de cadouri. Cadourile de nuntă! Acest gen de cadouri necesită la fel de multă seriozitate, însă rafinamentul joacă cel mai important rol în alegerea celui perfect.

Ca și în cazul altor tipuri de cadouri, este necesară stabilirea gradului de apropiere dintre tine și miri. Astfel vom descoperii împreună, în următorul clasament cele mai bune cadouri de nuntă.

Idei de cadouri pentru nuntă

Dacă tu și mirii sunteți doar simple cunoștințe, ai de ales dintr-o gamă larga de cadouri. În ajutorul tău vor veni cadourile personalizate. Cu inventivitate și o minte odihnită vei oferi cele mai frumoase și amuzante cadouri.

O rama foto, de exemplu, în forma de două inimi alăturare cu o inscripție fină „Mr. and Mrs.”, în care vei adăuga două fotografii ale celor doi tineri însurăței. Dacă talentul îți dă pe afară poți realiza chiar tu un tablou cu cei doi, însă dacă desenul tău nu reflectă realitatea poate ar fii mai bine să renunți la idee.

De asemenea o pereche frumoasă ce căni personalizate sunt o alegere foarte bună. Poți alege să pui o poză comună pe cele două căni sau să inscripționezi citate celebre romantice.

Trecând la pasul următor și constatând că te simți ceva mai apropiat de miri, decât simple cunoștințe, poți alege să faci un alt tip de cadouri. De exemplu un set elegant de veselă poate fii cadoul ideal acestei ocazii.

De asemenea o veioză decorativă este un cadou nu numai inovativ ci și exclusivist. Nu mai prejos se afla și un serviciu de masă din porțelan care denotă cele mai tandre gânduri pentru cei doi miri. O sculptură ceramică decorativă în formă de pinguini pentru proaspeții soțiori. De ce pinguini? Se spune că pinguinul își alege partenerul pe viață, de aceea a devenit un grozav simbol al dragostei pure.

Până acum pare destul de ușor. Dacă ești foarte apropiat de miri sau chiar rudă cu unul din ei treaba noastră se complică. Mulți aflați în situația asta recurg la cadouri sub formă de bani, oferind sume exuberante, sau majoritatea rudelor recurg la tradiții oferind daruri, de care mirii să se folosească în casă. De la prosoape noi, la lenjerii noi de pat și chiar electrocasnice (roboți de bucătărie, aspirator, mașină de spălat).

Dacă vrei să ieși din zona tradiționalului îți sugerez următoarele idei. O excursie într-o insulă tropicală doar pentru doi. Sună mai bine decât un aragaz nu? De asemenea poți organiza o petrecere privată în cinstea noilor soți după câteva zile de la nuntă. Acestea sunt daruri pe care le vor prețui pe întreaga durată a vieții.

Așadar indiferent de ce vei alege, trebuie să înveți să îmbini plăcutul cu utilul, deoarece acelea vor fii cadourile prețuite de cei doi. Fă loc inspirației, pune suflet și adu-ți aminte că darul vorbește despre tine.