O masina pentru fiecare, cu Elite Cars Leasing (P)

Comparativ cu acum 10 sau 15 ani, in prezent este mult mai simplu sa ne cumparam masina dorita, la o calitate mai buna si la un pret mai mic. Foarte simplu si fara griji putem face asta printr-un contract de leasing pe care il putem incheia cu o firma ce se ocupa de asta.

De la o firma la alta, serviciile si pachetele de leasing difera, insa cu totii nedorim si incercam sa apelam doar la cei mai buni din domeniu. Printre acestia se numara si Elite Cars Leasing, o firma cu originea in germania si care si-a extins de curand serviciile si la noi in tara, oferid masini de cea mai buna calitate de la numeroase brand-uri. Cum ar fi ca de la vechea masina sa trecem la un BMW X5 sau la un Audi A6? Suna bine iar cu ajutorul celor de aici poate deveni realitate.

Comparativ cu alte metode de cumparare, prin leasing avem siguranta ca orice masina am alege aceasta va fi de calitate, in orice privinta, de la partea mecanica pana la instalatia electrica sau aspectul interior si experior. In pricipiu, orice eroare care ne-ar putea crea probleme cu legea dar care ni se poate parea si noua deranjanta.

Printr-un serviciu de leasing putem atat sa achizitionam o masina cat sa o „imprumutam” pentru o anumita perioada, de regula contracte pe un an, in schimbul unei sume de bani lunare care sa acopere asigurarea si eventualelel uzuri si daune ce ar putea fi cauzate pe parcursul acestei perioade.

In ceea ce priveste achizitia, putem face asta prin mai multe metode, Elite Cars Leasing punand la dispozitia clientilor mai multe metode de plata, de la suma integrala cash pana la finantare sau leasing operational sau leasing financiar.

Masinile electrice reprezinta viitorul insa va mai dura ceva pana cand fiecare dintre noi ne putem bucura de o astfel de achizitie, pretul initial dar si costurile de intretinere fiind inca prea mari pentru unii dintre noi. Asa ca, pana atunci, ne vom multumi cu masinile actuale care fata de cele electrice am putea spune ca ne ofera anumite avantaje precum posibilitatea de a rula cu viteze mari pe autostrazi si drumuri europene. Oricat de grijulii si atenti am fi ca si soferi, nu putem nega ca uneori ne-am dori sa avem la dispozitie un bolid cu care sa gonim pe sosea si sa simtim adrenalina in vene.

Cu ajutorul celor de la Elite Cars ne putem achizitiona aproape orice masina. In catalogul lor gasim chiar si modele de Lamborghini insa putem opta chiar si pentru alte modele care nu exista momentan pe site-ul lor. Daca vrem sa fie mai usor pentru noi, putem lasa pe ei sarcina cautarii autoturismului dorit iar ei se vor ocupa de restul.